Zakelijk: Secundaire arbeidsvoorwaarden, gezonde leefstijl stimuleren

Wilt u ook een gezonde leefstijl stimuleren bij het personeel?

Door te starten met bewegen neemt de fitheid en gezondheid toe. Dit beinvloedt de leefstijl op positieve wijze waardoor het algehele welbevinden en de arbeidsproductiviteit toe zal nemen, het ziekteverzuim zal afnemen en het is goed voor de teambuilding.

Werken aan een betere leefstijl bij Hardloopclinic.com

Wij hebben verschillende mogelijkheden voor uw medewerkers. Wandelen, bootcamp of hardlopen in groepsverband, samen werken aan de conditie, kracht en souplesse, of deelnemen aan een wedstrijd. Ieder seizoen starten er nieuwe clinics, rekening houdend met de wensen van uw medewerkers. Individuele advisering over leefstijlfactoren. Uw werknemers krijgen advies op maat, maken een persoonlijk actieplan en worden begeleid bij het daadwerkelijk uitvoeren daarvan.

Voordelen voor familie

Een mogelijkheid is dat de gezinsleden mee mogen profiteren van het collectieve abonnement dat u afsluit. Voor de werknemers kan het een extra stimulans zijn om samen te werken aan een betere leefstijl.

De voordelen van Hardloopclinic.com

Uw werknemers hebben meerdere keren per jaar de mogelijkheid om samen met collega’s of familie te starten met bewegen. Vervolgens kunnen ze aansluiten bij een reguliere training, of de trainingen voortzetten met familie of collega’s. Tevens kunnen ze in een volgend seizoen deelnemen aan een vervolg clinic. Hardloopclinic biedt voor elk wat wils en is een perfecte manier om fit te worden en te blijven en op een andere manier met collega’s in contact te staan.

Hardloopclinic.com biedt jaarlijks:
Winterclinic: 8 weken vanaf januari
Lenteclinic: 12 weken vanaf maart
Zomerclinic: 8 weken vanaf juni
Herfstclinic: 12 weken vanaf september

Ieder seizoen kunnen we kijken welk doel u heeft en kunnen we een clinic afstemmen op uw wensen.

Bewegen in de buitenlucht is goed voor: conditie, rust, balans, teamspirit, concentratie, arbeidsproductiviteit, integratie, etc etc

Bewegen in de buitenlucht is goed tegen: obesitas, depressiviteit, eenzaamheid, hartklachten etc

Bewegen in de buitenlucht is goed bij: suikerziekte, blessure, etc

Bewegen is voor iedereen een opstap naar en betere leefstijl.

Meer informatie

Bent u geďnteresseerd in een collectief abonnement voor werknemers? Samenwerking tussen u en hardloopclinic is op veel manieren mogelijk. Als u interesse heeft komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.

Contactformulier