Landelijke/bosrijke locatie

Voor Wie? Medewerkers en bewoners

Wat? Veel mensen zouden baat hebben bij meer beweging. Loopclinic biedt seizoensclinics of clinics op maat. Wij bieden verschillende specialisaties, waardoor er vast een beweegvorm tussen zit, die bij jou past! Welk doel je ook nastreeft, met een van onze trainers ren of wandel je ernaar toe.

Er bestaat een mogelijkheid om in samenspraak met de locatie een actueel onderwerp of een project te kiezen dat gedurende de clinics behandeld wordt.

Waar? In de frisse buitenlucht! Vanaf een locatie naar keuze in een groene omgeving. Je komt op een ontspannen en gezonde manier met elkaar in contact.

Wanneer? Bij voldoende deelnemers is het mogelijk om een clinic te organiseren. Er is een mogelijkheid om (jaarlijks) een seizoensclinic te plannen. Met posters, flyers, e-mailing, advertenties en informatie op de website worden de deelnemers geworven.

Waarom? Het is goed om met elkaar te bewegen in een groene omgeving. Door te starten met (hard)lopen neemt de fitheid en gezondheid toe. Bovendien beïnvloedt dit de leefstijl op een positieve wijze waardoor de levenskwaliteit toeneemt. Dit alles zorgt ervoor dat de kans op welvaartsziekten op de lange termijn afneemt en het algehele welbevinden toeneemt.

Hoe? Op maat begeleiding en een divers aanbod. Het aantal deelnemers is afgestemd op de doelgroep.