UWV

Voor Wie? Medewerkers en cliënten van het UWV

Wat? Veel cliënten zouden baat hebben bij meer beweging. Loopclinic biedt seizoensclinics of clinics op maat. Wij bieden verschillende specialisaties, waardoor er vast een beweegvorm tussen zit, die bij jou past! Welk doel je ook nastreeft, met een van onze trainers ren of wandel je ernaar toe.

Voor medewerkers is er ook een mogelijkheid om clinics te volgen. Tijdens de clinics ervaar je zelf wat beweging doet met lichaam en geest, deze ervaring kunt u delen met andere. Er bestaat een mogelijkheid om in samenspraak met het UWV een actueel onderwerp of een project te kiezen dat gedurende de clinics behandeld wordt.

Waar? In de frisse buitenlucht! Vanaf een locatie naar keuze, of een vestiging van het UWV. Je bespaart tijd en komt op een ontspannen en gezonde manier met elkaar in contact.

Wanneer? Bij voldoende deelnemers is het mogelijk om een clinic te organiseren. Er is een mogelijkheid om (jaarlijks) een seizoensclinic te plannen. Met posters, flyers, e-mailing, advertenties en informatie op de website worden de deelnemers geworven.

Waarom? Doordat je met onzekerheden te maken hebt op het werkvlak kan stress ontstaan. Stress zorgt ervoor dat mensen minder goed gaan functioneren en niet langer het beste uit zichzelf kunnen halen. Door te starten met bewegen neemt de mentale kracht, fitheid en gezondheid toe. Bovendien beïnvloedt dit de leefstijl op een positieve wijze waardoor de levenskwaliteit toeneemt. Dit alles zorgt ervoor dat het algehele welbevinden toeneemt en de kans op succes groter wordt.

Hoe? Op maat begeleiding en een divers aanbod. Het aantal deelnemers is afgestemd op de doelgroep.