Verenigingen

Voor Wie? De clinic is bedoeld voor sporters die hun loopstijl willen verbeteren, of als je je conditie op peil wilt houden. Denk aan: basketbal, volleybal, hockey, judo, voetbal, tennis, fitness, wielrennen

Wat? De leden doen waarschijnlijk al veel aan sport, maar zou het geen goed idee zijn om wat meer specifieke aandacht te besteden aan het loopvermogen? Wij bieden seizoensclinics, clinics op maat en verschillende specialisaties, waardoor er vast een beweegvorm tussen zit, die bij de doelgroep past! Welk doel je ook nastreeft, met een van onze trainers ren of wandel je ernaar toe.

Waar? In de frisse buitenlucht! Vanaf een locatie naar keuze, of vanaf de vereniging. Je bespaart tijd en komt op een ontspannen en gezonde manier met elkaar in contact.

Wanneer? Bij voldoende deelnemers is het mogelijk om een clinic te organiseren. Er is een mogelijkheid om (jaarlijks) een seizoensclinic te plannen. Met posters, flyers, e-mailing, advertenties en informatie op de website worden de deelnemers geworven.

Waarom? De nieuwste inzichten qua looptechniek en houding eigen maken bij de leden. Het duurvermogen bij houden tijdens seizoenen dat er niet of minder getraind wordt. Heerlijk ontspannen trainen met elkaar in de bosrijke en heuvelachtige omgeving rondom Nijmegen.

Hoe? Op maat begeleiding en een divers aanbod. Het aantal deelnemers is afgestemd op de doelgroep.