Ziekenhuis

Voor Wie? Personeel, patiënten

Wat? Veel personeelsleden zouden baat hebben bij meer beweging.
Loopclinic biedt seizoensclinics of clinics op maat. Wij bieden verschillende specialisaties, waardoor er vast een beweegvorm tussen zit, die bij jou past! Welk doel je ook nastreeft, met een van onze trainers ren of wandel je ernaar toe.

Voor patiënten met psychische en/of psychiatrische problematiek zijn er ook specialistische clinics.

Er bestaat een mogelijkheid om in samenspraak met het ziekenhuis een actueel onderwerp of een project te kiezen dat gedurende de clinics behandeld wordt.

Waar? In de frisse buitenlucht! Vanaf een locatie naar keuze, of vanaf het ziekenhuis. Je bespaart tijd en komt op een ontspannen en gezonde manier met elkaar in contact.

Wanneer? Bij voldoende deelnemers is het mogelijk om een clinic te organiseren. Er is een mogelijkheid om (jaarlijks) een seizoensclinic te plannen. Met posters, flyers, e-mailing, advertenties en informatie op de website worden de deelnemers geworven.

Waarom? Doordat we soms niet genoeg tijd nemen om te ontspannen kan stress ontstaan. Stress zorgt ervoor dat mensen minder goed gaan functioneren en niet langer het beste uit zichzelf kunnen halen. Door te starten met bewegen neemt de mentale kracht, fitheid en gezondheid toe. Bovendien beïnvloedt beweging de leefstijl op een positieve wijze waardoor de levenskwaliteit toeneemt. Dit alles zorgt ervoor dat de productiviteit en het algehele welbevinden toeneemt.

Hoe? Op maat begeleiding en een divers aanbod. Het aantal deelnemers is afgestemd op de doelgroep.